Asociatia Act for Tomorrow
Asociatia Act for Tomorrow

Scurta descriere:

Descriere asociatie: Act For Tomorrow este o asociatie de mediu, voluntariat si sustenabilitate, infiintata in octombrie 2018, a carei misiune este promovarea unei culturi a responsabilitatii civice si sociale in randul cetatenilor, astfel incat acestia sa isi imbunatateasca calitatea vietii intr-un mod sustenabil, fara a periclita resursele generatiilor viitoare. Beneficiarii proiectelor de mediu sunt unitati scolare, profesori, elevi, tineri, comunitati locale, organizatori de evenimente.
Rezultate 2019: 20 de proiecte; 20.569 kg resurse salvate (deșeuri colectate și reciclate); 17.430 copaci plantați; 1.946 voluntari mobilizați; 34 de școli în care am realizat sesiuni de educație ecologică; 3.725 profesori și elevi formați; 74.800 kg haine donate; 1.450 piese de mobilier salvat; 7.029 beneficiari donații.

În prezent acționăm pe patru direcții prioritare:

GreenACT - Construim o lume fără deșeuri prin proiecte educaționale în școli, companii și comunități locale. Organizăm acțiuni ample de ecologizare și ne asigurăm că festivalurile din România sunt organizate sustenabil.

WaterACT - Spunem Stop plasticului din ape, prin acțiuni ample de ecologizare pe malurile și pe luciul apelor, iar prin elemente innovative colectăm și revalorificăm deșeurile din ape;

PlantACT – regenerăm corpurile de păduri aflate în regiunea de Sud a României, care au suprafețe extinse vulnerabile, ca urmare a schimbărilor climatice și defrișărilor masive. Acționăm în zonele unde suprafața minimă de pădure, de 20%, nu există. În această primăvară vom da naștere a peste 10 hectare de pădure; iar până la sfârșitul anului.

Banca de Resurse - Promovăm economia circulară și salvăm resurse precum mobilă, haine, jucării și alte obiecte, oferindu-le o nouă viață. Le recondiționăm, iar apoi le oferim comunităților care au cea mai mare nevoie de ele.


Informații generale

Numele organizației: Asociatia Act for Tomorrow

Email: contact@actfortomorrow.ro

Adresa fizică: strada Miletin, Numarul 43, sector 3.

Număr înregistrare în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor: 40019649

Reprezentant legal

Reprezentant legal: Andrei Cosuleanu

Președintele organizației: Act for Tomorrow

Membrii Consiliului Director: Cosuleanu Andrei, Popa George, Cosuleanu Ramona, Nicolae Paul, Petrut Andreea

Documente