Asociația 37
Asociația 37

Scurta descriere:

Asociația 37 este un ong cultural înființat în 2009. Echipa sa extinsă este formată din istorici de artă, arhitecți, muzicieni, artiști vizuali și fotografi. Asociația 37 s-a format din dorința de a realiza proiecte culturale “cu schepsis” care să contribuie la schimbarea prin educație și cultură.
Arta în educație. Credem că arta în școală are un impact pozitiv asupra dobândirii de către elevi a mult invocatelor innovation skills: abilități tehnice/digitale, abilități de raționalizare și creativitate, abilități sociale (comportament și relaționare). Artiștii, alături de oamenii de știință și antreprenori, sunt modele de inovare în societate și e important ca elevii să aibă un contact direct cu aceștia și cu practica lor artistică.
Patrimoniu militant. A37, prin proiectele sale, gândește o nouă formă de a promova patrimoniul material, care prin educație devine model de practică pentru profesori, profesioniști culturali și autorități locale. Consecința este asumarea educației nu ca livrare de informații, ci ca formare de atitudini și comportamente care duc la o atitudine prosocială și la asumarea responsabilității pentru comunitate și oraș.


Informații generale

Numele organizației: Asociația 37

Email: write@asociatia37.ro

Adresa fizică: Str. Barbu Delavrancea, nr. 5, sector 1

Număr înregistrare în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor: 3315/300/2016

Reprezentant legal

Reprezentant legal: Maria-Luiza Zamora

Președintele organizației: Maria-Luiza Zamora

Membrii Consiliului Director: Maria-Luiza Zamora, Adrian Cristescu, Mihnea-Costin Cristescu, Irina-Camelia Bălan

Documente

Raport anual 2019

Raport anual 2018