Asociația Română despre Mâncare
Asociația Română despre Mâncare

Descriere scurtă

Scopul ARM constă în sustinerea și promovarea valorilor tradiționale în legătură cu producerea, prelucrarea, comercializarea și încurajarea consumului de produse alimentare locale, intr-o relatie de echilibru cu mediul inconjurător.
Asociația își propune crearea unei platforme de relaționare cu domenii precum educația, informarea, formarea profesională pentru categorii de public distincte prin interconectarea acestor categorii cu scopul de a îmbunătăți calitatea vieții., printr-o atitudine pozitiva și echilibrată față de alimente.
Vrem să vorbim despre produsele alimentare locale, despre valorile noastre tradiționale. Ne dorim să fim platforma de dezbatere, educație, informare şi formare profesională cu privire la mâncare și tradiția corectă a preparării ei.

Informații generale

Numele organizației: Asociația Română despre Mâncare

Județ: Bucuresti

Localitate: Sector 1

Adresa fizică: CC Arion 15

Număr înregistrare în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor: 19434/A/2015

Reprezentant legal

Reprezentant legal: Maximilian Drăgan (Presedinte)

Membrii Consiliului Director: Ioana Grindean (membru), Maximilian Drăgan (Presedinte), George Cățean (membru)